Как да направим правилен избор на мъжка тениска

БУТИКОВА БЛУЗА В ДВА ЦВЯТА

Мъжката тениска несъмнено е неразделен елемент от мъжкото облекло. Мъжете ги носят както с къси панталони, така и с различни видове панталони. Тениската ще се съчетае идеално със спортно яке, а в някои случаи може успешно да замени риза. Тениските могат перфектно да отразят нашата индивидуалност, да подчертаят нашия характер и стил. Разгледайте каталога на нашия сайт evizabg.com и изберете Вашият модел. Възползвайте се от нашите съвети и насоки и направете лесен избор.

Тениските могат да бъдат разделени основно на такива с щампи и изчистени. Допълнително и за тези с V-образно деколте. 

Отделна група са поло блузите, които се характеризират с яка. 

Тениската е перфектна за ежедневно облекло

Тениски с щампа – разбира се тук всичко зависи от нашата идея, чрез този тип облекло можем да отразим нашата индивидуалност, характер, като изберем цвета и надписа според нашата идея

Деколте

Правилно подбраното деколте не трябва да разкрива твърде много. По-безопасно е да изберете такъв със заоблена кройка и завършващ на линията на ключицата. За лятото идеална ще бъде бяла мъжка тениска Евиза в комбинация с тъмносин панталон, благодарение на който ще изглеждате стилно всеки ден.

Тениска без ръкави 

Опция, особено препоръчителна за горещи дни или спортни дейности, например фитнес.  

Поло блуза

Струва си да помислите за този тип решение, ако търсите леко елегантен тоалет, съчетан както с къси панталони, така и с панталон. Струва си да обмислите закупуването на различни цветови опции, които могат да добавят цвят към нашия стайлинг или да смекчат тоалета ни 

Тениска с V-образно деколте 

Препоръчваме я като задължителен елемент в гардероба на всеки мъж. Различните цветови решения могат да придадат нов облик на нашия стил по много интересен начин, докато спокойните цветове ще действат като класика.

Размер за тениската

Следващата доста важна стъпка е съгласуването на размера и модела. Не бива да носите прекалено тясна тениска – това важи както за мускулестите мъже, така и за тези с коремче. Важно е да изберете оригинална тениска по такъв начин, че горната част да прилепва към торса и леко да се разширява към дъното, като по този начин не ограничава движенията. Трябва също да обърнете внимание на поддържането на правилните пропорции, за да не изглеждате, че носите чанта върху себе си. Дължината трябва да отговаря на височината ви или да завършва на височината на бедрата. Това действие ще накара мъжа да се чувства комфортно. В случай на ръкави, идеалният ще бъде този, който завършва по средата на предмишницата и шевът е на нивото на рамото.

Материал

Изберете висококачествен памук, който ще ви накара да се чувствате свежи през целия ден. Освен това памучните тъкани са доста издръжливи, така че можете да сте сигурни, че тениската ще издържи много по-дълго от първото пране.

Цвят и модел

Изключително важен аспект, който трябва да имате предвид, е цветът и шарката. Със сигурност в гардероба на всеки мъж трябва да има тениска в класически изчистен цвят – черно, бяло, сиво и тъмносиньо. Може да изберете и тениска с нежен десен. Благодарение на това няма да имате проблем да съчетаете тениска с панталон или ежедневно сако. Ако обаче търсите облекло за ежедневието и за уикенд излизане, обърнете внимание на сива тениска от памучен трико и я съчетайте с бежови панталони. Тогава ще получите оригинален и удобен стил. 

Нашите съвети:

1. Носенето на твърде малък и прилепнал към тялото размер не винаги е добра идея, дори коремът ни да е идеално изваян. 

2. Не можем да изберем твърде голям размер, ако планираме да носим тениска с например сако. Важно е да изберете правилните пропорции, като например:

– тениската трябва да завършва около бедрата

– ръкавът трябва да завършва в средата на предмишницата

3. Черно-белите са класически мъжки тениски, по-голямата част от стиловете лесно ще пасне на този цветови вариант.

Ето защо всеки мъжки гардероб трябва да включва бели и черни тениски. Все пак е добре да имате и модели в различни цветове. Модните, цветни тениски на Евиза се съчетават идеално с цветни маратонки, панталони в бордо, изтъркани дънки и модерни маратонки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *