Обърнете внимание на възрастта при избора на бижута

красиви златни бижута

Вероятността да направите грешка с класиката е по-малка, отколкото при избора на бижута с оригинален, модерен дизайн. Възрастовият фактор тук играе първостепенна роля. Съгласете се, жена на почтена възраст, която носи висулка с пеперуди или сърце, обсипано с ярки скъпоценни камъни, изглежда малко нелепо. Същото важи и за младата дама, която реши да допълни визията си с масивни обеци с червени гранати.

Бижутата за млади момичета трябва да бъдат дискретни и елегантни. В крайна сметка тяхната младост и младост са най-добрата украса. Няма нужда да се натоварвате с масивни вериги, многоетажни мъниста или големи обеци.
10 години

Бижута на 10 години

На тази възраст всички момичета искат да изглеждат по-зрели и да приличат на майка си. Като правило те харесват всичко, което блести по-ярко. Не прекалявайте обаче с блясъка. Бижутерите препоръчват да изберете елегантни продукти с дискретна инкрустация (прозрачен кубичен цирконий, кристал, аметист, тюркоаз). Би било подходящо да допълните изображението с игрив висулка със сладки животни, цветя и плодове.
20 години

Бижута на 20

Бижутата се превръщат в един от начините за себеизразяване. Изберете аксесоари, които са близки до вашия дух. Ако сте нежна и женствена, най-добрият спътник ще бъдат деликатните висулки и тънките обеци. Но за активно, екстравагантно момиче са подходящи ярки аксесоари със заострени форми. Ще се комбинират както с дънки, така и с рокля в стил милитари. Също така тънка верига с елегантна геометрия или със символичен надпис изглежда много стилно на врата.
30 години

Пръстен с опалБижута на 30

През този период всичко е повече или по-малко стабилно: времето на търсене приключва, собственият стил и мироглед се установяват. Желанието за шокиране възниква все по-рядко. Тя се заменя с копнеж за скъпа простота и елегантност.

Бижутата от бяло/розово злато изглеждат елегантни и скъпи. Ако не можете да изберете метала на пръстена, тогава няма нужда! В края на краищата сега на върха на модата са „раираните“ пръстени (направени от няколко метални ленти), допълнени от цветни шлифовани камъни или полускъпоценни камъни в кръгла рамка.

Бижута на 40

Възрастта, в която искате да изглеждате по-млади, но в същото време да останете себе си. Това е лесно да се направи с подходящите бижута. Обеци с камък, който нюансира цвета на очите, ще подчертаят дълбочината на погледа и ще направят малките бръчки невидими.

Практически няма ограничения по отношение на декора. Можете да дадете предпочитание на пръстен с матова повърхност, обеци, инкрустирани с камъни в необичайна рамка, бижута с диаманти и полускъпоценни камъни.

Някои бижута винаги са подходящи – това са обеци с перли. Благодарение на разнообразието от тонове на слънчевия камък, можете да изберете както леки, леки обеци, така и гривни, брошки и пръстени с наситен цвят на седеф.

Бижута на 50

50 години е възрастта, когато можете да си позволите всичко, с изключение на старовремските „бабини“ бижута.

В напреднала възраст бижутата трябва да бъдат респектиращи. По-добре е обеците да са от благородни метали – злато, платина.

При камъните е същото като при метала – колкото са стари камъните, толкова са и старите. Елегантен диамант в златна рамка ще бъде точното нещо!

Жените на възраст 50+ са подходящи за златни обеци/пръстени с елегантен модел и средно големи камъни, многоредови колиета – гамата от бижута е доста широка. За да създадете специален външен вид, трябва да обърнете внимание на перлена огърлица и диамантени обеци. Тънките многослойни гривни ще подчертаят елегантността на женските ръце.

Важно

Но това, което определено не трябва да правите, е да носите младежки бижута от пластмаса, за да освежите дискретно изображение. Това няма да ви добави стил, а младежкият стил може да работи срещу вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *