Рокли за бременни – официална или сватбена – как да изберем правилният модел?

Роклите за бременни са отделна част от облеклото за жени. Поради това бременните жени не трябва да ги шият сами или да провеждат обширни изследвания. Много производители на официални облекла, сред които и ние от Евиза вече предлагат тоалети за бъдещи майки. Производителите на типично облекло за бременни имат в своите колекции и официални рокли.

Официалните рокли за бременни трябва да бъдат не само удобни и съобразени с променящата се фигура на бъдещите майки. Те също така трябва да гарантират на бъдещата майка, че няма да се отличи от тълпата други жени на кръщене, сватба или фирмено събитие, ако не желае. Много бременни жени, особено в началото на това специално време, не искат да парадират с бременността си. Освен това почти всяка жена иска да се чувства женствена, модерна и секси в този момент. Вечерните рокли за бременни могат да ни помогнат много за това.

Официални рокли за бременни – максимално подчертаване на фигурата?

Дългите вечерни рокли за бременни не са за всички жени. Тук важи подобен принцип, както при другите поли и рокли за бременни. Те не трябва да са по-къси от коляното, а макси дългите до земята се препоръчват предимно за високи и бременни жени. При дребните, но все пак ниски жени този тип кройки и модели могат излишно да разширят формите и да придадат масивност на фигурата. В случай на дължина не си струва да експериментирате.

Можете обаче да се побъркате по кройката и формата на горнището. Слабите жени, чийто единствен признак за бременност е постоянно растящото, но красиво заоблено коремче, могат свободно да избират по-вталени модели. Нищо не пречи долната част на роклята да обгръща корема (важно е да не е стегната) и да приляга добре на бедрата и краката. Горната част обаче може да е по-открита. Жените, които искат оптически да намалят ръцете си, трябва да изберат модели с къси ръкави. Въпреки това, тези, които искат да разширят малкия си раменен пояс, трябва да изберат да разкрият раменете си или да изберат стилове с тънки презрамки.

Επίσημα φορέματα εγκυμοσύνης

В днешно време можете да го получите без никакви проблеми. Все повече и повече модели, посветени на бременни жени, се появяват както в стационарните бутици, така и в интернет. Тази оферта е особено богата в интернет и тук можете да намерите истински скъпоценни камъни. Въпреки това си струва да се купи, за да можете да пробвате роклята у дома и евентуално да я изпратите обратно. За съжаление не всичко, което изглежда красиво на бременна манекенка, ще стои еднакво добре и на нас. Всяко облекло, особено дрехите за бременни, трябва да се пробва. В противен случай при вечерна рокля за бременни жената рискува да се чувства некомфортно по време на цялото събитие, ще й се стори, че роклята й стои прекалено плътно на корема или дупето, разкрива твърде много извивките й или – напротив – скривайки тези бременни форми, той разширява цялата фигура. Психическият дискомфорт е едно. Втората заплаха са различни видове ожулвания, алергии и натиск, които бременната жена трябва да избягва колкото е възможно повече.

Как да изберем сватбени рокли за бременни?

Сватбените рокли за бременни обикновено са семпли, с по-малко волани и декорации. Основното е не да разширите фигурата, а да я удължите оптически. Поради тази причина бъдещите майки трябва да се откажат от всякакви мечти за стилове на принцеси и всякакви дрънкулки. Драпирането също не се препоръчва.

Най-важното е роклята да пасва на фигурата на бъдещата майка. То трябва, като всяко друго облекло, да подчертава силните й страни. Например, не може да създаде впечатление за масивна фигура, ако имаме работа с дребно момиче. Също така си струва да запомните, че избираме рокли въз основа на размера си преди бременността. Ние не избираме автоматично S, ако наскоро сме носили рокля с размер XS и сме се чувствали комфортно в нея.

Най-добрите модели сватбени рокли за бременни

Νυφικά εγκυμοσύνης από το eviza.gr са предимно рокли в стил империя, разкроени под бюста, тесни, свободно носени. Тази кройка прави силуета по-лек и висок. Този тип рокли са класически и деликатно обгръщат бременното коремче, като го подчертават, но не го правят преувеличено.

Рокли за бременни – какво ще кажете за материята?

Стараем се да избираме роклите за бременни по същия начин, както другите дрехи за това специално време, съобразявайки се с материята, от която са изработени. На първо място искаме да е възможно най-естествено , затова се предпочитат памукът, модалът и коприната. Опитваме се – дори във вечерните тоалети – да избягваме полиестер и други изкуствени материали . Понякога е трудно, но си струва да изберете модели, които имат най-малко количество изкуствени материали.

Къде мога да закупя вечерна или сватбена рокля за бременни?

Такъв тип рокли за бременни се избират най-добре онлайн. В каталога на нашия сайт evizabg.com ще намерите разнообразие от такива рокли. Нашите сътрудници ще Ви съдействат изключително професионално в избора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *